Sep 4, 2015

Kirjasto - mikä ihana tekosyy

Kävin eilen kirjastossa noutamassa varaamani Jojo Moyesin kirjan Kerro minulle jotain hyvää. (Tutustuin ko. kirjailijaan ensi kertaa viime kuussa luettuani hänen kirjansa Ole niin kiltti, älä rakasta häntä. Oli niin ihana kirja, että pakko tehdä siitä oma postaus myöhemmin.)

Ja huopsista vaan, samalla tarttui mukaan pari muutakin kirjaa: Doris Lessingin Ruoho laulaa ja Emilia Karjulan toimittama Kirjoittamisen taide & taito, jonka olin jo aiemmin suunnitellut lainaavani. 

Ongelma (siis ihan todellinen first world problem!) on se, että mulla on työn alla jo valmiiksi kaksi kirjaa. (Huom. Tähän ei ole laskettu mukaan niitä kahta yöpöydällä makaavaa, joita on viimeksi selailtu joskus vuosi sitten, ehkä.) Ja yleensä olen todella huono lukemaan montaa teosta samanaikaisesti. Kaksi romaania ei kulje missään nimessä samaan aikaan ja kyllähän se vaan niin on, että fiktio voittaa aina faktan... Siksi tuo sinänsä erittäin helppolukuinen Kiinnostu ja kiinnosta on jäänyt odottamaan liian pitkäksi aikaa vuoroaan. Aloitin sen jo keväällä, kun oli ajankohtaista työlukemista. (Kirja käsittelee somen käyttöä ja etuja yhdistystoiminnan näkökulmasta.) Ja tietysti olen tässä välillä eksynyt lukemaan kaikenlaista muutakin jännää. 

Toinen kesken oleva kirja P.S. Rakastan sinua on kuitenkin hyvin kevyttä luettavaa, joten se sallii hyvin myös muunlaisen luettavan rinnalle. Siksi tarkoitus olisi - ehkä jo tänään?! - hoidella tuo some-kirja loppuun. Kysehän on vain aloittamisesta. Ja sitten voi taas hyvällä mielellä alkaa arpoa seuraavia valintoja... Olisiko se kirjoittamista vai stressiä ja uupumusta käsittelevä kirja...? Hmm... Vaikea valinta...  Täytyisiköhän ottaa tähän väliin yksi neuvoa antava Moyes?
No comments:

Post a Comment